Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp i idylliske omgivelser

Faksimilie Gjengareren 10/7-2011

I regi av Åsgårdstrands-dagene fylte det populære bandet Vamp Munchparken lørdag kveld. Det til begeistring for om lag 1150 publikummere.

Det var like før vi satte publikumsrekord, sier Harald Jul-Tveitan fra Åsgårdstrands-dagene Det var faktisk Vamp som satte den i Munchparken for fire år siden, legger han til.
 

For med et arsenal av både gamle og nye låter satte Vamp publikummerne i Munchparken i transe fra første spilte tone. Stemningen var til å ta og føle allerede da.

For det er ikke til å legge under en stein at Vamp har et rykte seg for å være gode live. Med enkeltferdigheter som er svært gode, og et musikalsk driv som virker ustoppelig, kan man ikke gjøre noe annet enn å trekke smilebåndet når bandet drar skikkelig .

Rogalendingene hadde publikummet i sin hule hånd under hele konserten, og skuffet ikke publikum noen som helst måte.

Bandet hadde med seg den musikalske gjesten Eivør Pálsdóttir fra Færøyene. Med en stemme som kan gjøre selv den mørkeste dagen lysere hjalp det ikke den allerede dype transen publikummet var under, at også hun sto scenen.

Når Vamp etter hvert framførte sin kjente og kjære låt, Tir n’a Noir, skjedde det noe ekstra spesielt med stemningen i Munchparken.
Det virket som om menneskene satt enda litt tettere, været ble enda litt finere, stedet ble enda litt mer idyllisk og tiden gikk, heldigvis, enda litt saktere. For den måten kunne man nyte Vamp enda litt lengre og man kunne gjøre det enda litt bedre.

Når konserten var ved veis ende gikk medlemmene i bandet av scenen, men kom knappe ti meter før publikummets brøl og klapping fikk dem til å snu retning og tilbake der de hører hjemme. scenen.

Som ekstranummer kom blant annet sangen Månemannen, og etter publikummets reaksjon og dømme var det en sang de hadde ventet .

Det var helt klart en kjempesuksess, sier Harald Jul-Tveitan fra Åsgårdstrands-dagene avslutningsvis.

Les hele anmeldelsen hos Gjengangeren

1 kommentar til «Vamp i idylliske omgivelser»

Hva synes du om «Vamp i idylliske omgivelser»