Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp er Vamp

Vamps første samspill med KORK kom i 2005, og nummer to følger i samme spor. Vi får kjente Vamp-låter påsmurt med fullt symfoniorkester. Det fine er at bandets særpreg ikke druknes, men bare tilføres en litt annen dimensjon. Omtrent ingen norske band har maktet å skape et så sterkt og varig særpreg.

Medlemmer har gått inn og ut, men det musikalske målet ligger stabilt. Seks av de femten låtene hentes fra «St. Mandag» fra 2008. Tekster av kløppere som Ingvar Hovland, Harald Sverdrup og Kolbein Falkeid hever sangene, og Øivind Stavelands og sønn Odins linjer viser seg også fra sin beste side. Den herlige timen avsluttes med «Tir n'a Noir», uten at det føles billig påklistret. Denne gang stepper Eivör Pàlsdòttir inn istedenfor Rita Eriksen, og den færøyske sangeren stiller også med sin egne, flotte låt «Nu brennur tu i mær».
Konklusjon: Akkurat som Vamp alene er veldig bra, er Vamp med KORK veldig bra.

Les hele anmeldelsen hos Østlendingen

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp er Vamp»