Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

I nye og gamle spor

Vamp gjør alltid jobben. Prosjektene deres er solide og seriøse, om det så er album eller konserter. Når Vamp har slått seg sammen med Kringkastingsorkesteret enda en gang, forventer vi noe nytt. Det gjør vi siden låtmaterialet er annerledes enn på «I full symfoni» fra 2005.

Et lurt trekk å ta med seg en heller ukjent vokalist, Eivør Pálsdóttir fra Færøyene. Det gjør seg når hun synger på både norsk og sitt eget morsmål. «Et nytt land» er et av de fire-fem virkelig fine låtene på albumet av i alt 15. Sjarmerende og inderlig. Hun er også god sammen med Paul Hansen på «Tir n'a Noir», som publikum og Vamp aldri blir lei av.

Fra forrige album, «St. Mandag» har Vamp og KORK plukket hele fem låter. Det er i overkant, og låtene er ikke så mye annerledes enn originaltappingen. Vamp med symfonikere i ryggen blir sjelden for pompøst. De kler hverandre. Blir sikker tøft å se band og KORK i aksjon i Tysvær Arena og andre steder.

«I full symfoni II» er mer et hvileskjær å regne i Vampkatalogen. Men sikkert et must for lokale fans og over det ganske land.

Andre låter som kan nevnes på plussiden:  «Gla i deg», «St. Mandag», «Alt i orden».

Venter spent på neste trekk fra Staveland & co.

Anmeldt av Truls Horvei

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «I nye og gamle spor»