Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp: I Full Symfoni II

Vamps «I Full Symfoni» fra 2006 ble en stor suksess. Det burde også kapittel 2 bli.

Det er bare fire år siden forrige prosjekt med Kringkastingsorkesteret, men Vamp er såpass gjenfødt gjennom prosessen med St. Mandag og den nye vokalisten Paul Hansen at det rettferdiggjør en runde til.

Kun "Tir'na Noir" er igjen fra førsteplata også, og det er mye nytt og noen gamle overraskelser på I Full Symfoni II. Nye låter som "Ta Meg Med" og tøffe "Tvangstanker" viser frem det nye Vamp på en praktfull måte.

Videre er "Men Går Eg Øve Engene" med Odin Staveland om mulig enda bedre med Kringkastingsorkesterets såre orkestrering som bakteppe. Gamle kuriositeter dukker også opp, som "Til Havs, Sao Raphael" fra debutplaten tilbake i 1993.

Den færøyske gjestevokalisten Eivør Palsdottir er også et hyggelig bekjentskap, med sin særegne og klokkeklare stemme. Alt Vamp gjør er meget forseggjort, også denne.

Hør intervju med Vamp angående den nye konsertplaten her

Les hele anmeldelsen hos Puls

Hva synes du om «Vamp: I Full Symfoni II»