Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp til TV-aksjonen, nitimen og God Morgen Norge

Coverbilde Vamp i full symfoni II

For ivrige Vamp-fans blir det mye å følge med i tiden framover.

Aviser og radioer
Vamp gjør i de nærmeste dagene en rekke intervjuer med aviser og radioer, både lokale og nasjonale. Hvis du kommer deg opp til Nitimen på lørdag morgen vil du kunne høre intervju med Øyvind og Odin, samt smakebiter fra «Vamp i full symfoni II» som slippes på mandag.

TV-aksjonen
Vamp støtter opp om årets TV-aksjonen, som i år går til Flykninghjelpen - gjør det du også! Vamp skal spille to låter, «Men går eg øve engene» og «På bredden», den siste med Eivør Pálsdóttir på vokal. Andre artister som deltar inkluderer: Odd Børretzen og Lars Martin Myhre, Hellbillies, Solveig Kringlebotn, Didrik Solli -Tangen, Tine Thing Helseth, Helene Bøksle, Bigbang, Sivert Høyem, Unni Wilhelmsen, Terje Tysland, MGP junior-vinner Torsten Snekvik, gospelkoret Traces og bandet El Cuero, så her er det bare å benke seg foran TVen med lommene fulle av penger til bøssebærerne.

God Morgen Norge
Mandag morgen må du stille klokken, for Vamp og Eivør stiller morgenfriske til en liten prat, og de vil «På bredden» og «Tir n'a Noir»

Akustisk minikonsert hos Platekompaniet på Oslo City
Befinner du deg i nærheten av Oslo på mandag, kan det være lurt å ta en tur innom Platekompaniet på Oslo City for å få med deg et signert eksemplar av det nye albumet, samt en intim akustisk minikonsert.

NB! Det kan være lurt å følge med på Dagsrevyen

Hva synes du om «Vamp til TV-aksjonen, nitimen og God Morgen Norge»