Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp brakte sommeren til Fredrikstad

Torsdag kveld på Blå Grotte og salen er stappfull av forventningsfulle publikummere. De vet hva de kommer for å høre og de lar seg rive med nok en gang.

Vamp er på turné og tar sin nesten årlige svingom Fredrikstad for å spre litt vestlandsk folke-vise-rock til frossne østfoldinger. Allerede de første låtene får en til å drømme seg vekk mot varme svaberg og solnedgang over en langstrakt strand. Muligens fordi sist anmelder hørte Vamp var det midtsommer på Hankø og Føling i Fjæra festival, kommer assosiasjonene til østlands sommerlandskap opp. Uansett så vil jeg påstå at samtlige i salen klarte å se for seg det eksakte og sommerlige i tekstene til «13 humler» og «Ingeborg» uansett georgrafisk tilknytning. De sydlandske rytmene i «Hallo Adjø» gjør også sitt til å skape lys og glede inni et ellers så mørkt og trist rom. Vamp spiller på hele følelsesregisteret med sine kraftige lydbilder og perfekt miks mellom ballader og rocka låter.

Les hele anmeldelsen hos Fredrikstad Blad

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp brakte sommeren til Fredrikstad»