Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Publikumsrekord

Konserten var utsolgt på forhånd og Vamp skuffet ikke. Konsertprogrammet viste musikalsk bredde i fullt monn, og spillegleden var stor. Multimusikerne ga oss en festaften vi sent vil glemme.

Vamp har holdt det gående siden 1991 og har et stort og bredt publikum i alle aldre. Vampsounden er blitt et begrep. Det første albumet, «God morgen, søster, kom ut i februar 1993 og ganske snart ble Vamp etablert i norsk musikklivs 1. divisjon. Etter dette er det blitt ytterligere 10 albumutgivelser på MajorStudio, hvilket har innbrakt fem Spellemannpriser og Prøysenprisen. Gutta har kommet ut av tellingen på gull-, platina-, dobbelplatina- og trippelplatinautmerkelser, men Vamp har i løpet av sin karriere solgt mer enn 600 000 plater! Vamp har også turnert land og strand rundt i en årrekke og de fleste konsertlokaler i Norge har hatt flere besøk av gruppa.

Les hele anmeldelsen hos Vesterålen Online

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Publikumsrekord»