Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp med ny giv

Ett nytt, vellykket kapittel i dette makeløse bandets historie er på gang.

Vamp er blitt hele landets yndlinger. Fjorårssuksessen stadfestet det med all tydelighet, men det er noe eget ved å begynne en ny omfattende Norgesturné på hjemmebane. Og det med nytt mannskap.

Byscenen er fullsatt. Det er knapt rom til å puste nede ved scenen. Salen sitrer av spenning. Vamp er i gang igjen. Der de er som best. På scenen. I møte med sitt publikum.

Inn rusler Paul Hansen, den nye vokalisten, med sin kassegitar. Han føler kanskje stundens alvor, man lar seg ikke merke av forventningene. Han synger sin egen sang «Amanda» fra Vamps nye album. En sang med tekst av Ingvar Hovland. Så kommer bandet inn, slår ham vennskapelig på skulderen, mens de inntar sine plasser, og smeller til med en gammel kjenning: «Hallo - adjø».

I løpet av disse få musikalske minuttene inntok Paul Hansen plassen som bandets nye frontmann. Smertefritt. Beskjedent. Og med kjærlig og raus applaus fra både sal og scene. Smilene sitter løst og godfølelsen brer seg.

Les hele anmeldelsen hos Aftenposten

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp med ny giv»