Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Hele pakken oser av kvalitet!

Det lønner seg å bruke godt med tid før du avsier dommen til det nye Vamp. Paul Hansen (eks. Cortina) er ny vokalist, og Odin Staveland (eks. Haugesund Popensemble) har skrevet halvparten av melodiene. Det kunne betydd et mer poppa Vamp. I stedet får vi et band som leverer et knippe tyngre og mer utfordrende låter enn noensinne.

Albumets spennvidde er stor. Lytteren tas med på en sakral og søkende reise blant helgener og guder. Så går det ut i naturen og inn i kjærligheten. Det låter tidvis urovekkende, nifst og mørkt i både tekst og musikalsk uttrykk. I den andre enden finner vi det typiske Vamp med lekne låter et sted mellom visesang og folkemusikk. Midt mellom dette lander den nydelige balladen «På bredden» og den satiriske «Velsigne deg», som harselerer med vår grådighet i den nordlige og vestlige verden.

Les hele anmeldelsen hos Avisa Nordland

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Hele pakken oser av kvalitet!»