Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Slagsmål uten Tir n'a noir

Det er snart svart november, men uansett årstid må Vamp alltid spille Tir n'a noir når bandet står på scenen. Hvis ikke, blir det bråk.

Den vakre låten fra Øyvind Staveland med tekst av Kolbein Falkeid er den melodien bandet Vamp er aller mest kjent for. Nå kan også de aller yngste lære seg den moderne klassikeren, for Tir n'a noir er med i boken «Sang i skolen» som deles ut på alle landets barneskoler.

Én eneste gang konsert har Vamp holdt uten å spille Tir n'a noir på konsert, da ble det rabalder:

- Vi prøvde det en gang og gjør det ikke en gang til. Noen betaler billetten bare for å høre den. Da er det ganske arrogant å ikke spille den låten, sier frontfiguren i Vamp, Øyvind Staveland, til LørdagsMagasinet.

Da Tir n'a noir ble skrevet var Paul Hansen bare tolv år. Nå er det 28-åringen som er Vamps nye vokalist og derfor må gjøre sin versjon av folkets favoritt.

- Det er noe spesielt med Tir n'a noir som alle har et forhold til, som folk i salen nesten kan bedre enn eg selv. Jeg har ærefrykt for det, sier Paul Hansen som er ny vokalist i bandet.

Her kan du selv høre Paul Hansens versjon:

Les hele artikkelen hos TV2

Hva synes du om «Slagsmål uten Tir n'a noir»