Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Rendøl skal på turne med Vamp

Han har kompet Paul McCartney, spilt munnharpe for kongen og har fast jobb i Kringkastingsorkesteret. Nå skal Birger Mistereggen på turné med Vamp.

De avsluttet 2006 som Norges desidert hotteste band, med 150.000 solgte plater av sitt til da nyeste album «Vamp i full symfoni». Hele 25.000 mennesker fikk da også med seg konsertene med Vamp og Kringkastingsorkesteret, og et fullsatt Oslo Spektrum applauderte dem over i 2007, som startet med utnevnelsen «Årets Spellemann».

Men så ble det stille. Rettere sagt, det vi hørte om var at vokalist Vidar Johnsen avsluttet samarbeidet med gjengen etter åtte år. Men Vamp hadde slett ikke tenkt å gi seg av den grunn.

Kreativt år
2007 ble ifølge gutta sjøl satt av til hvile, tankevirksomhet og kreativt arbeid. Nå skal resultatet av kreativiteten vises fram for folket, og det med Birger Mistereggen fra Rendalen bak trommene.

Les hele artikkelen hos Østleningen

Les artikkelen som pdf

Hva synes du om «Rendøl skal på turne med Vamp»