Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Hva skjer med Vamp?

Hva skjer med Vamp i disse dager? Mange av dere er utålmodige og vil høre nytt om Vamp. Og selv om gutta i år skriver ny musikk og planlegger nytt album og nye konserter i 2008, så skjer det jo en del ting:

Haugesund teater setter opp VAMP-musikalen «HALLO – ADJØ», som har premiere i Haugesund 7. september. Du kan lese mer om dette på sidene til <a href="http://www.haugesund-teater.no/wordpress/">Haugesund Teater</a>.

Det ryktes dessuten at den japanske innspillingen av «Tir'na Noir» med Emi Fujita skal benyttes i en storstilt TV-kampanje i Japan. <a href="http://www.major.musikkonline.no/shop/displayAlbum.asp?id=27184">Klikk her for å høre Emi Fujitas versjon</a>.

«Vamp i full symfoni» har solgt 150.000 CD og 20.000 DVD. Det må kalles formidabelt! Det sier også noe om nordmenns gode musikksmak.

Ellers er det bare å si at Calle, Øyvind og Torbjørn jobber på spreng med nytt repertoar og kjenner vi gutta rett, så kan vi glede oss til høsten 2008.

Hva synes du om «Hva skjer med Vamp?»