Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Lystgass for ørene!

Den hittil mest vellykkete ilandføringen på Nyhamna, må man kalle gårsdagens Vamp-konsert. Aukra-befolkningen kunne gasse seg i vellyd på en musikalsk jubelkveld.

I et lite univers av belger, strenger, tute-/blåseredskap, slagverk og tangenter lever dette sørvestlandsbandet sitt eterisk-akustiske liv. Og i den grad elektronikk er spedd inn, er det på en varm, omfavnende måte det også. Et halvt tusen begeistrete gossinger og andre tilreisende fikk ta del i denne Hydro-gaven til øyfolket. Sponsekultur slik som sommerens A-ha-konsert og denne perlen av en konsert er noe vi roper et høgt JA til fra Norges energigiganter, så kan alskens fondsmeklere heller sutte på tommelen.
Den mer enn spenstige seksmannsgjengen øste raust ut av sitt rikholdige repertoar, og slikt kan aldri bli kjedelig. Vamp tar grep i hver eneste låt, også inni låten, og det vestlig-etniske varemerket er helt umiskjennelig i all sin frodighet. Det låter sprelsk og synkopert, men med en god folkemusikkbunn velter det aldri. En kan si mye om sørvestlandsdialekta og brukergrensesnittet her, men som melodimål gjør Vamp det så mykt og gyllent at det burde stå på valg.

Les hele anmeldelsen hos Romsdals Budstikke

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Lystgass for ørene!»