Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

st. mandag

19. oktober - 2008

Mandag 20 oktober slipper Vamp sitt ellevte album «st. mandag»
 

Etter nesten 600.000 solgte plater, fem Spellemannpriser, Prøysenpris og en stabel med platina, dobbeltplatina og trippelplatina, har man vel all grunn til å ha høye forventninger også denne gang.

Øyvind Staveland, Torbjørn Økland og Carl Øyvind Apeland har alle vært med fra starten av i 1991, og danner grunnstammen i bandet.

På St.Mandag har de fått med seg en flunkende ny vokalist i Paul Hansen (27) , Odin Staveland (22) spiller tangenter, trommer og perkusjon og bidrar også sterkt som komponist på denne utgivelsen. På utlån fra Kork har de med Birger Mistereggen på perkusjon, trommer og munnharpe.

«Velkommen inn» ble sluppet som første singel og har vært å høre på radio store deler av sommeren. Single nummer to «På bredden» gikk til radio tidlig i høst og ligger allerede godt plassert på Hit 40 lista. Begge visene er komponert av Odin Staveland.

Paul Hansens vokal gjør Vamp balladene kanskje enda mer lavmælte og vakre enn tidligere, mens trøkket i de litt mer rocka låtene også er påtagelig.

Albumet er produsert av Vamp og Truls Birkeland.

Kort om visene:

 


Fra og med 29. oktober og ut 2009 vil Vamp turnere land og strand. Se turnéliste på www.vamp.no

Med vennlig hilsen
MajorStudio AS
Jan Paulsen

Pressekontakt:
Head Of Promotion v/ Sandro Penzo Tlf 22335518 / 99550227 sandro@headof.no
 

Last ned som pdf